GK Simplicity - шаблон joomla Авто
Menu

Usluge

Registracija domena

Ispunite Zahtjev za registraciju domena i pošaljite na fax. 051 33 55 09 ili e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Imate prezentaciju za koju želite da svi vide... Želite da se do nje dolazi preko nekog prepoznatljivog imena...

Zakupite svoj domen, prije nego ga neko drugi zauzme!!!

Opširnije

Web hosting

Cjenovnik držanja Vaše prezentacije (takozvani hosting) na našim serverima, kako bi bila vidljiva iz bilo kog dijela svijeta, 24 časa dnevno, predstavljen je u sljedećoj tabeli.

Opširnije

Web dizajn

Cijene web dizajna utvrđuju se u zavisnosti od potreba pojedinog klijenta i tehničke zahtjevnosti izrade sajta.Ukoliko želite predstaviti svoju firmu ili organizaciju na Internetu, a želite sve prepustiti nama:
od izrade prezentacije, registrovanja Internet domena, prijavljivanja vašeg novog sajta na najpoznatije Internet pretraživace, hosting, itd., sve što treba da uradite je da izaberete jedan od paketa koje smo pripremili za vas:
Basic, Standard ili Extra...

Opširnije

Server housing

Ako želite da Vaš računar na kojem držite svoju prezentaciju, bazu podataka ili neki aplikativni software bude na Internetu 24 sata dnevno, 7 dana u nedjelji, iskoristite uslugu server housing-a.

Opširnije

Leased line

Iznajmljena linija obezbjeđuje stalno aktivnu konekciju na Internet. Dakle, iznajmljenom linijom dobijate stalnu vezu između Vaše kancelarije i interneta.

Ovaj tip veze najviše odgovara firmama koje imaju potebu za transferom velikih količina podataka.

Opširnije